FREDAGSHILSEN, DÅRLIGT HUMØR OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. & Other Stories 3. Pull&Bear 4. Monki 5. H&M 6. Monki 7. Topshop 8. Monki 9. ASOS

Go’lørdag morgen 🖤

En helt almindelig og lidt grå novemberlørdag. Heldigvis har jeg en række skønne, hyggelige og gode ting på programmet og mit humør er langt bedre end det var i går, så der skal slet ikke komme noget brok fra min side i dag.

Hvad der til gengæld kommer fra min side er en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. og hvis jeg selv skal sige det, er det altså en af de bedre af slagsen. Af en eller anden mærkelig grund, var der altså landet enormt mange gode sager, da jeg kiggede rundt på mine webshops. Min personlige favorit er den smukke taske fra Topshop (nummer 7) men hvis der er noget jeg ikke mangler, så er det tasker.

Det er en svær tid, den her, hvis I spørger mig. Jeg har det i hvert fald sådan, at jeg selvfølgelig gerne vil være pæn og smart, men på samme tid vil jeg også gerne have det rart og holde mig varm og de to ting, er ikke altid helt nemme at forene. I dagens udvalg har jeg dog gjort mit bedste for at finde styles, der netop opfylder det, uden at det bliver kedeligt.

Happy shopping og rigtig god weekend 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN, DÅRLIGT HUMØR OG WEEKENDTIPS