DE BEDSTE GENBRUGSBUTIKKER I KØBENHAVN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Chimi 3. Jane Kønig 4. Monki 5. Monki 6. H&M 7. Flattered 8. ARKET 9. Gina Tricot 10. Gina Tricot 11. Saint Laurant 12. H&M 13. Gina Tricot 14. Chloè 15. Gina Tricot 16. Flattered 17. & Other Stories 18. Chimi 19. Chimi

Go’ mandag morgen 🖤

Og øv for en grå, trist og kedelig omgang, vi er stået op til. Første mandag i november, lyder heller ikke specielt interesant, hvis jeg skal være ærlig. Så lad os ikke snakke mere om dèt og i stedet koncentrere os om det, som det altid handler om herinde om mandagen. Nemlig ugens webshop-favoritter.

Jeg har været en tur ude på det store internet, hvor jeg har samlet en håndfuld af de pæneste ting, der findes på mine favorit-webshops netop nu. Flotte ting og sager er der heldigvis masser af og jeg har gjort mit bedste for at samle det mest relevante for årstiden. Altså en god blanding af festlige, praktiske og varme styles. Tilsat lidt hygge, selvfølgelig. Hvor fin er den stribede pyjamas fra Gina Tricot (nummer 10) ikke lige?

Hvis nogen af jer derude er på jagt efter en pæn kjole til sæsonens kommende fester og julefrokoster, så kan jeg på det aller varmeste anbefale den lille glimmer-sag fra Monki (nummer 4). Den er jeg selv den lykkelige ejer af og den har allerede afværget et par tøjkriser. Er man til lidt ekstra glam, så skal man måske lige smutte forbi H&M hvor den pæne palliet-kjole (nummer 12) lige er landet. Den har endda også en rigtig fin pris.

Lad os slutte af ved snakken om glimmer og pallietter – det har vi vist alle godt af, her på en af årets kedeligste dage. Kan I have en vidunderlig dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE GENBRUGSBUTIKKER I KØBENHAVN