EN BLÅ GLIMMERKJOLE OG WEEKENDSNAK

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. Monki 3. H&M 4. Gina Tricot 5. ASOS 6. Gina Tricot 7. ASOS 8. & Other Stories 9. Gina Tricot

Go’ lørdag morgen, kære jer 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden og at I har en masse hyggelige ting på programmet. Selv sidder jeg hjemme i mit køkken med dagens første kop kaffe, Go’morgen Danmark i baggrunden og en hel dag foran mig. Jeg har en hulens masse ting, som jeg gerne vil nå og to-do lister, der skal krydses af. Jeg har også hele dagen til det, hvilket selvfølgelig er rart. Men også i de situationer, hvor jeg ikke ved hvor jeg skal starte og ofte ender med at få udrettet alt for lidt. Kender I det? Jeg tror at jeg starter med en løbetur i regnen. Det plejer at hjælpe.

Men nok om mig og mine weekendplaner. Det er jo lørdag og derfor skal I naturligvis have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. 9 fine ting og sager fra nogle af mine favorit-webshops, som alle koster under 500 kr.

Som I kan se, har jeg samlet en god blanding af hyggelige efterårs-styles og de lidt mere festlige styles. Det er jo festernes højtid vi går i møde og de fleste af os kommer nok ikke igennem de næste par måneder, uden at hoppe i en fin kjole en gang eller to. Her kunne den sorte fra H&M (nummer 3) være et godt bud på en af sæsonens flotteste.

Selvom jeg elsker kjoler og pænt tøj, så holder jeg også enormt meget af hyggelige dage derhjemme, iført behageligt tøj. I den kategori er Gina Tricot kommet på banen med det lækreste grå sæt (nummer 4 og nummer 9) som er den slags, man har lyst til at have på for evigt. Eller i hvert fald hele dage. Dage som i dag, hvor det bare er mørkt, gråt og fugtigt.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BLÅ GLIMMERKJOLE OG WEEKENDSNAK