FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. Monki 4. Monki 5. Weekday 6. H&M 7. Weekday 8. ARKET 9. & Other Stories

Hola Amigas!

Det er blevet lørdag og det betyder selvfølgelig, at det også er blevet tid til en omgang med ugens bedste budgetfund. En lille samling at de flotteste ting og sager fra mine peronlige favorit-webshops, som alle koster under 500 kr. Jeg ved ikke hvor tydelig det skinner igennem, men jeg har altså gjort mig særligt umage for at tilsætte lidt farver. Det vil være synd at sige, at jeg har formået at samle hele regnbuen, men lidt pink og lidt grønt er det trods alt blevet til 😉

Det er måske lidt for tidligt på sæsonen, men jeg er allerede kommet dertil, hvor jeg er ved at være lidt færdig med alt det brune og det mørke. Så ja, det kan nok godt gå hen og blive en lang sæson, eftersom vi ikke engang er gået på vintertid endnu 😂

Det handler selvfølgelig om at få det bedste ud af situationen og nu hvor landet ligget sådan, at en stor del af min (efterårs)garderobe rent faktisk består af brune nuancer vil jeg gøre mit bedste for at mikse og matche det med farveringe styles. Det kunne bl.a gøres med en pæn vest ala den fra H&M (nummer 2) eller en helt simpel rød rullekrave fra ARKET (nummer 8). Overvej lige hvor flot den egentlig vil være sammen med et par beige bukser ala dem her.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS