NYT HÅR - BACK TO SHORT

16 VARME ACCESSORIES – WINTER IS COMING

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. COS 4. Monki 5. ARKET 6. Monki 7. COS 8. ARKET 9. ARKET 10. ARKET 11. ARKET 12. & Other Stories 13. Ace & Tate 14. ARKET 15. COS 16. ARKET

Reklame for ARKET 

Winter Is Coming (det er næsten fysisk umuligt ikke at bruge den sætning, når man snakker om vinter-relaterede ting) om vi vil det eller ej. En frossenpind som mig, er dog ganske tilfreds med de milde efterårstemperaturer, vi har haft indtil nu. At årsagen så bekymrer mig en del, er en anden snak. Men kulden skal nok komme på et tidspunkt og selvom jeg er nået en alder, hvor det er vigtigere for mig at holde mig varm, end at se smart ud, så er det alligvel en lille fordel, hvis man kan forene de to ting og det er der heldigvis en mulighed for, hvis man tænker lidt kreativt.

Nu er jeg generelt af den opfattelse, at pæne accessories er key til de fleste gode looks og de findes heldigvis også i vintervenlige udgaver og det er en håndfuld af dem, som jeg har samlet i dag. Hvem siger, at det behøver at være kedeligt at holde sig varm? En pæn hat, et fint tørklæde eller et par seje og store støvler, kan altså noget.

En stor del af dagens udvalg kommer fra ARKET og som I måske har bemærket, kører jeg et lille samarbejde med dem lige for tiden. I den forbindelse, skulle jeg udvælge en lille håndfuld styles fra deres webshop og jeg ærger mig stadig over, at jeg var så lang tid om at beslutte mig, at de grønne støvler (nummer 10) nåede at blive udsolgt. Dem gad jeg virkelig godt at have hjemme i min samling. Ligesom at jeg også har forelsket mig ret meget i den pelsede hat (nummer 8) som vil kunne være cherry on top på til de fleste efterårslooks 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT HÅR - BACK TO SHORT