10 TING JEG HAR OPTUR OVER LIGE NU

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. Ace & Tate 3. & Other Stories 4. ARKET 5. & Other Stories 6. Flattered 7. Fendi 8. COS 9. ARKET 10. ARKET 11. ARKET 12. Monki 13. ARKET 14. & Other Stories 15. H&M 16. ARKET 17. ARKET 18. Flattered

Så blev det altså mandag med mandag på. Regn, rusk og for manges vedkommende også en portion feriestemning, der lige skal rystes af. Selv kan jeg faktisk ikke klage. Jeg har tilladt mig at sove til efter kl. 8 oven på en weekend, hvor jeg sammenlagt har sovet 6 1/2 time. Men lad mig forsøge at gøre jeres dag lidt bedre – eller i hvert fald pænere – med en god portion webshop-favoritter.

Dem har jeg altså mange af lige for tiden – på trods af, at vi efterhånden er et godt stykke inde i sæsonen. Oven på flere uger med flytning og alt det der, føler jeg mig helt uopdateret på udvalget derude og derfor bliver jeg hurtigt forelsket, hver gang jeg kommer et smut forbi en af mine favorit-webshops. Det skete naturligvis også i går, hvor jeg sad og strikkede den her lille samling sammen.

I sidste uge klikkede jeg denne smukke kjole fra Monki (som jeg kan anbefale på det aller varmeste) og der havde jeg faktisk også lagt de lavendelfarvede fløjlsbukser (nummer 12) i kurven. Jeg nåede dog at ombestemme i mig i elvte time, fordi jeg jo egentlig ikke mangler dem. Men nu sidder jeg faktisk og fortryder en lille smule, for jeg tror faktisk, at de ville gøre noget godt for min garderobe, som lige nu er blevet lidt for farveløs og efterårs-agtig.

Jeg vil i det hele taget gerne være bedre til at bruge farver, her i den mørke tid og tage nogle chancer med at mixe og matche. F. eks har jeg en idè om, at de førnævnte bukser, faktisk vil fungere ganske godt sammen med den pink og vamsede bluse fra AKRET (nummer 4). Cherry on top vil selvfølgelig være, hvis jeg kunne tilsætte den flotte blå Fendi-taske (nummer 7), men det bliver nok ikke en økonomisk mulighed i den nærmeste fremtid 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR OPTUR OVER LIGE NU