FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Novesta 3. & Other Stories 4. Monki 5. ARKET 6. ARKET 7. H&M 8. & Other Stories 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden og at I har et par skønne dage i vente. Hvis I stadig ikke ved hvad tiden skal bruges på, så husk at jeg delte et lille indlæg med en håndfuld ret gode (hvis jeg selv skal sige det) weekendtips. I skrivende stund sidder jeg hjemme i mit køkken med dagens første kop kaffe og lige straks, hopper jeg i tøjet og smutter til 4 års fødselsdag i Vanløse.

Derfor bliver det også kun en lille kort hilsen fra mig i dag. Men det er jo lørdag og derfor skal I ikke snydes for en god klassiske omgang budget-favoritter. Konceptet kender I; jeg har været et smut ude på nogle af internettets bedste webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting til under 500 kr.

Hvis ikke det var fordi. jeg i forvejen er den lykkelige ejer af de helt perfekte brune Converse, så havde jeg taget et nærmere kig på Novesta-skoene (nummer 2). De er jo forholdsvis simple, som passer mere eller mindre til alt. Så er der også den hvide jakke fra Monki (nummer 9). Den har jeg haft et godt øje til længe og hvis man lige ser bort fra, at den bliver svær at holde ren så vil den altså  kunne lyse enhver trist vinterdag op.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS