EN FRAKKE FRA & OTHER STORIES OG EN LILLE STATUS

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Chimi Eyewear 3. Monki 4. H&M 5. Aesop 6. Gina Tricot 7. Boyy 8. Monki 9. Monki 10. H&M 11. & Other Stories 12. Jane Kønig 13. Flattered 14. Flattered 15. Monki 16. Aesop 17. Gina Tricot

En ny uge, en ny mandag og så selvfølgelig en helt ny omgang webshop-favoritter. Jeg skal da lige love for, at det er blevet koldt derude. Her til morgen var jeg ude og løbe en tur og mine fingre var ved at falde af og da jeg kom hjem og det krævede et par kopper kaffe før jeg kunne mærke dem igen.

I dagens udvalg, har jeg også gjort mit bedste for at finde nogle ting, som matcher sæsonen. Okay, en gul nederdel med blomster (nummer 15) er måske ikke specielt efteårs-agtig, men hvis man har mod på det, så tror jeg at den vil fungere upåklageligt sammen med et par hvide strømpebukser.

Vi bliver næsten også lige nødt til at snakke lidt om den smukke hvide (eller creme) taske fra BOYY (nummer 7). Det var kærlighed ved første blik da jeg spottede den og i lang tid har jeg faktisk ikke haft de store taske-ønsker og følte at min samling var fin og præcis som den skulle være. Det var lige indtil jeg spottede den. Og nu er jeg jo i forvejen den lykkelige ejer af en grøn version og kan derfor skrive under på, at det ER en helt vidunderlig taske.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FRAKKE FRA & OTHER STORIES OG EN LILLE STATUS