FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Gina Tricot 3. H&M Trend 4. Bianco 5. Pieces 6. Rick Owens X Veja 7. The Ordinary 8. H&M Conscious 9. Monki 10. Gina Tricot 11. Monki 12. Flattered 13. Gina Tricot 14. Marni 15. H&M 16. Jane Kønig

Glædelig mandag 🖤

Har I haft en god weekend derude? Har I festet? Slappet af? Eller måske været ude og køre med den nye Metro? Jeg har ikke gjort nogen af delene og de seneste par dage, går nok over historien, som nogle af de mest stenede, jeg længe har haft. Jeg har pakket, sorteret, pakket og sorteret. Men nu er det heldigvis snart slut og jeg er ved at være i mål. I aften får jeg nøglerne til min lejlighed og så begynder alt det sjove. Der skal males, gøres klar og sættes i stand og ikke mindst indrettes på ny.

Men nok om det for nu – det skal I nok høre meget mere om i den kommende tid 😉 Nu er det jo mandag, om vi vil det eller ej og derfor har jeg selvfølgelig en helt ny omgang friske webshop-favoritter klar til jer. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg spottede.

Efteråret er over os og det kan også ses på udvalget derude. De varme materialer skal frem og der skal skrues op for hyggen. Går man all in på sidstnævnte, så synes jeg virkelig, at man skal tage et ekstra kig på de vidunderlige cashmere-bukser fra H&M (nummer 3). Nu har jeg ikke set dem i levende live, men hvis de bare er halvt så behagelige, som de ser ud, så ryger de direkte ind på min ønskeliste.

De smukke og forede støvler fra Flattered (nummer 12) fortjener også et par ord med på vejen. Hvis ikke det var fordi, jeg har et par lignende fra sidste år, så kunne de godt have gået hen og blevet mine vinterstøvler. Sådan et par, der både er pæne sammen med jeans og strømpebukser, samtidig med, at de også er varme. Win/win

Kan I have en smuk dag 🖤

Læs også: Ugens bedste budgetfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES