FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. Monki 4. H&M Conscious 5. Gina Tricot 6. & Other Stories 7. H&M 8. Monki 9. & Other Stories

Glædelig weekend, venner 🖤

Sørme om jeg ikke lige fik tid til en lille pause her midt i mit flyttekaos, så jeg kunne tjekke ind her. Det er jo lørdag og derfor skal I naturligvis ikke snydes for en god klassisk omgang budgetfavoritter. Konceptet kender I; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-shops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg så; alt sammen til under 500 kr.

I dag er der flere ting, som jeg ret godt kunne bruge i min garderobe. Særligt den blå skjorte med den store krave fra Monki (nummer 3) den ligner jo til forveksling den, som Ganni lavede sidste år og som jeg selv er den lykkelige ejer af. Prisen er dog en helt anden. Lige nu er den udsolgt i min størrelse, så jeg holder skarpt øje med, om den kommer tilbage på et tidspunkt.

Så er der den smukke pufferjakke fra Gina Tricot (nummer 5). Den vil jo være intet mindre end genial, til de kommende kolde måneder. Min egen jakkesamling mangler ikke noget, som hvis den gjorde, så ville den her være en rigtig god kandidat.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS