FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Gina Tricot 4. H&M 5. H&M 6. & Other Stories 7. Monki 8. Gina Tricot 9. & Other Stories

Glædelig lørdag venner 🖤

Jeg håber, at I har fået taget godt hul på weekenden og at I har et par skønne dage i vente. Her er alt i sin fineste orden og i skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en løbetur rundt i byen og sidder med dagens første kop kaffe. Inden længe kommer min mor på besøg og jeg har gang i en omgang hjemmelavede boller og der er også ekstra kaffe på kanden. Jeg ser virkelig frem til vores hyggedag og jeg synes også at jeg trænger til den, efter en forholdsvis hektisk uge med webshop-lancering, events og aftaler.

Herinde er alt også som det plejer at være, sådan en lørdag formiddag og det betyder selvfølgelig, at I skal have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet kender I; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet en håndfuld af de pæneste ting. Alle til under 500 kr. selvfølgelig.

Jeg ved ikke med jer, men med den seneste tids vejrskifte, har jeg også fået mig lidt af en shoppelyst. Det hænger ikke specielt godt sammen med mit forsøg på at købe mindre og skære ned for forbruget eller min kommende flytning, for den sags skyld. De sidste par dage har jeg i hvert fald stået foran med min garderobe og følt mig helt idè forladt. Men jeg må lære at leve med det, for jeg har hverken plads til shopping i økonomien eller garderoben. Èn ting, jeg dog har fået lov til at forære mig selv, er det smukke og klassiske tørklæde cashmere tørklæde fra COS. Jeg har faktisk et, men det er 7 år gammelt og er ved at falde fra hinanden. Det er bestemt udtjent sin pligt og blevet brugt flittigt. Derfor vil et nye også være en helt sikker investering 🖤

Kan I have en skøn dag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS