THE GREAT NORTHERN MED SUGARBEARHAIR - ET VIDUNDERLIGT DØGN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Loewe 3. NA-KD 4. Monki 5. Jane Kønig 6. Gina Tricot 7. Flattered 8. H&M 9. & Other Stories 10. Jane Kønig 11. Only 12. H&M 13. & Other Stories 14. & Other Stories 15. Pieces 16. Gina Tricot

GLÆDELIG MANDAG 🖤

Jeg håber at I har haft en vidunderlig weekend og at I er klar til en ny uge. Selv er jeg tilbage i København, efter et par skønne dage i det Fynske. Ugen her bliver en særlig en af slagsen. Både fordi jeg for alvor skal til at pakke hele min lejlighed i kasser og fordi jeg har store planer om at lancere Windflower. Jeg har faktisk sidste møde med min teknikker i dag, så når de sidste detaljer er på plads, så trykker vi på knappen. Husk at følge med henne på Instagram. Så går I i hvert fald ikke glip af noget 😉

Men nok om det for nu. Det er mandag og derfor skal I naturligvis ikke snydes for en god klassisk omgang webshop-favoritter. Jeg har igen igen været en lille tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de aller pæneste ting, jeg faldt over. Vi står jo midt i den nye sæson og derfor siger det næsten sig selv, at det gode udvalg er på sit højeste.

Selvom jeg mest af at er et forår/sommer-menneske, så må jeg altså indrømme, at det tidlige efterår også kan noget. Så længe regnen og blæsten holder sig væk, så er jeg glad og der findes næsten ikke noget bedre, end at klæde sig på, til en af de der Septemberdage, hvor himlen er blå, solen er skarp og luften er frisk og sprød. Det er præcis den slags dage, som er udgangspunkt for udvalget herover. Hvad med en gåtur i skoven iført den fine hat fra & Other Stories (nummer 14) eller de seje jeans fra Monki (nummer 4) med et par flade sko og bare ankler. Kan I se det for jer?

Jo, efteråret kan altså også noget.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GREAT NORTHERN MED SUGARBEARHAIR - ET VIDUNDERLIGT DØGN