10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. NA-KD 3. Aesop 4. ARKET 5. Gina Tricot 6. Jane Kønig 7. Gina Tricot 8. Converse 9. Jane Kønig 10. Marni 11. & Other Stories 12. Gina Tricot 13. Jane Kønig 14. H&M 15. NA-KD 16. Chloe 17. Aesop 18. & Other Stories 19. Monki

Glædelig mandag, kære jer 🖤

Jeg håber at I er klar til en ny uge, med alt hvad hverdagen har at byde på! Selv har jeg lidt af en luksusmandag i vente og det er en af dem, som jeg har set frem til i lang tid. Efter en weekend, der har budt på forholdsvis meget arbejde, tillader jeg mig nemlig at tage en lille fridag. Eller i hvert fald en halv fridag. Et lille (men hyggeligt) møde hen ad eftermiddagen er alt hvad det bliver til.

Sagen er nemlig den, at en af mine yndlings expat-veninder er i landet og vi har en date i dag, som bl.a står på morgenmad og shopping. Eller i hvert fald shopping til hende. Jeg forsøger jo stadig at begrænse mængden af mine fysiske ejendele. Især her op til min flytning.

Men nu hvor vi snakker om shopping, så fører det mig direkte videre til dagens tema, som selvfølgelig er ugen webshopfavoritter. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-shops og samlet en håndfuld af de aller pæneste ting, jeg faldt over. Hvis jeg selv skal sige det, så er det endt med at blive en ret lækker omgang, for der er virkelig mange pæne ting og sager derude.

Som jeg har nævnt flere gange herinde, så har jeg fået en rigtig godt øje til de alt for seje sko fra Converse ( nummer 8) og hvis der er noget, jeg faktisk godt kunne bruge, så er det et par nye sko. Så skulle der ske det, at jeg falder i shoppe-fælden og alligvel ender med at købe noget til mig selv, her i den nærmeste fremtid, så kunne det meget vel ende med at blive dem. Jeg ser dem lidt som det der par sko, der bare vil gøre alle mine outfits lidt sejere. Det kender I sikkert godt.

Den ternede Blazer fra Gina Tricot, snakkede jeg også om i sidste uge og det bliver den bestemt ikke mindre pæn af. Selv står jeg ikke og mangler sådan en, men det kan jo være, at nogen af jer gør.

Kan I have en skøn mandag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR