FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. Monki 3. Weekday 4. Gina Tricot 5. Gina Tricot 6. H&M Studio 7. Weekday 8. Gina Tricot 9. H&M 

Glædelig lørdag, venner 🖤

Håber at I har fået en skøn start på weekenden! Det kan I sørme tro at jeg har. Jeg er netop vendt hjem fra en lille løbetur og ser frem til en rar og lang lørdag i mit eget selskab. Jeg har en lang liste med ting og sager der skal klares og nyder virkelig, at jeg kan tage det i mit helt eget tempo! I aften får jeg besøg af min far og lige nu er dagens største bekymring, hvad søren jeg skal finde på på madfronten,

Men nok om min helt almindelige dag. Nu skal det nemlig handle om det, som det handler om herinde hver eneste lørdag. Ugens bedste budget favoritter, hvor jeg har har været en lille tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet nogle af de pæneste ting, jeg spottede. Alle til under 500 kr. selvfølgelig.

Efteårstemaet er ikke til at komme udenom og hvis jeg selv skal sige det, så er det altså en håndfuld ret lækre sager. Hvis ikke det var fordi min jeans-samling allerede var helt intakt, så havde jeg helt sikkert kigget lidt nærmere på det flotte par fra H&M (nummer 9). Jeg kommer heller ikke om at nævne det pæne hygge-sæt fra Gina Tricot (nummer 5). Nu er jeg selv sådan en, der elsker rart og behageligt tøj. Til tider lidt for meget. Derfor forelskede jeg mig straks, da jeg spottede det og hvis det ender med at blive en del af min garderobe, så bliver det uden tvivl sådan et, som jeg hopper i som det første, når jeg kommer hjem fra en lang dag.

Kan I have en skøn lørdag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS