FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. ARKET 2. & Other Stories 3. Novesta 4. Monki 5. Gina Tricot 6. & Other Stories 7. Gina Tricot 8. Monki 9. Arket

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til ugens udgave af de aller bedste budgetfund. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-shops, hvor jeg har samlet en håndfuld af nogle af de pæneste ting jeg så – aller til under 500 kr. Hvis jeg selv skal sige det, så er det altså en ekstra lækker samling i dag.

Min personlige favorit står Monki for. Det er noget så simpelt, som den hvide t-shirt med den store krave (nummer 8). Er den ikke fin? Jeg spottede den faktisk inde i butikken tidligere på ugen og her blev jeg altså sat på lidt af en prøve. Som jeg har fortalt tidligere, forsøger jeg at købe mindre og jeg skal også skære en del på antallet af fysiske ejendele i forbindelse med min kommende flytning. Derfor endte jeg også med at gå tomhændet derfra, men nu da jeg lige spottede den igen, så må jeg altså erkende, at jeg måske har fortrudt lidt.

Jeg bliver næsten også nødt til at give de alt for seje sneakers fra Novesta (nummer 3) et par ord med på vejen. Dem har jeg virkelig fået et godt øje til og som sådan et det jo ikke fordi de kan noget vildt og særligt. De er bare sådan helt enormt pæne og den slags, som passer til det meste. Kender I det der med, at man spotter noget og næsten er 100% sikker på, at det vil blive en favorit. Sådan har jeg det lidt med dem.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS