VEGETAR LASAGNE MED AUBERGINE OG GRØNTSAGER

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. NA-KD 3. Aesop 4. Arket 5. Gina Tricot 6. Gina Tricot 7. Arket 8. Gina Tricot 9. Jane Kønig 10. Filippa K 11. Estèe Lauder 12. & Other Stories 13. Monki 14. & Other Stories 15. Jane Kønig 16. Arket

Hola Amgias!

Glædelig mandag derude! Jeg håber at I er klar til en ny uge og at I har en masse spændende ting på programmet? Hvis I ikke allerede har hørt det, så kan jeg lige tippe om, at sommeren eftersigende skulle vende tilbage og det kan man jo næsten kun blive glad af at høre!

Nu hvor vi er kommet til ugens første dag, så har jeg naturligvis været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg spottede. Den nye sæson er for alvor skudt i gang og det vælter ind med flotte fristelser derude. Kan vi f. eks snakke lidt om hvor pæn den blomstrede kjole fra & Other Stories (nummer 14) er? Nu har jeg selvfølgelig også en voldsom svaghed for kjoler i blomsterprint, men det her er uden tvivl det pæneste af slagsen, jeg længe har set. At det tilmed også kommer i en nederdel og i en kortere kjole, gør kun fristelsen større!

Derudover er det også en realitet, at vi snart skal til at finde de tykke bluser frem igen. Om vi vil det eller ej. Selv har jeg egentlig et ganske godt strik-udvalg hængende derhjemme og jeg er også i en proces, hvor jeg vil eje færre ting og ikke købe noget, som jeg ikke har brug for. Derfor skal der nok ikke ske noget på strik fronten, men hvis der skulle ville nummer 12, som selvfølgelig også er fra & Other Stories, være et enormt godt bud.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETAR LASAGNE MED AUBERGINE OG GRØNTSAGER