FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. H&M 4. ARKET 5. & Other Stories 6. Gina Tricot 7. Monki 8. Monki 9. & Other Stories

Glædelig lørdag 🖤

På sådan en ægte efterårsagtig dag fyldt med skyer, regn og rusk. Jeg sender altså mine bedste tanker, til de af jer, som skal tilbringe dagen til fødselsdage, bryllupper eller andre klassiske sensommer-festligheder. Selv er jeg for engangs skyld helt ligeglad og kan faktisk godt bruge en af de der grå dage med indendørs hygge. Jeg er landet hjemme på Fyn, hvor jeg bliver weekenden over og har en del praktisk arbejde foran computeren, der skal klares. Og så er det jo ganske bekvemt, at jeg ikke bliver fristet af diverse udendørsaktiviteter.

Men nok om vind og vejr, for jeg har selvfølgelig en lille omgang budgetfund klar til jer. 9 fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. Som I kan se, har jeg ikke sparet på farverne. Det behøver man jo heller ikke, selvom efteråret nærmer sig med hastige skridt.

Det er vist ikke så længe siden, at jeg sidst var kort omkring Monki’s nuværende udvalg. Der er simpelthen så mange gode ting derhenne og det er som om, at de hele tiden vokser med opgaven. Det er især deres online exclusive og Monki cares kollektioner, som jeg er vilde med. Senest har jeg fået et ret godt øje til den seje og ret praktiske pullover (nummer 8) som endda også kommer i flere pæne farve kombinationer og i skrivende stund er jeg faktisk iført den her sweatshirt i en af mine ultimative yndlingsfarver.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS