OM NYE TIDER, NYE TANKER OG EN STROPKJOLE FRA SECOND FEMALE

15 HOLDBARE OG TIDLØSE FUND

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Marni 3. Jane Kønig 4. Monki 5. Flattered 6. Filippa K 7. Filippa K 8. Flattered 9. Monki 10. Monki 11. Flattered 12. Monki 13. Flattered 14. H&M 15. Filippa K

Vi kan næsten ikke komme udenom det; Over de seneste år er forbruget vokset og vokset og de fleste af os har nok været lidt for slemme til at købe en masse forskellige ting, som vi slet ikke har brug for. Jeg selv inklusiv. Det er bl.a noget, jeg har fået bekræftet hver gang jeg har solgt ud til diverse loppemarkedet. Når man pakker til sådan en omgang, bliver man virkelig bekræftet i, hvor mange ting man har, som måske kun har været i brug en enkelt eller to gange.

For et par år siden havde jeg sikkert ikke gjort mig de helt store tanker omkring det, men med alt det vi ved om planetens velbefindende i dag og hvor vigtigt det er, at vi alle giver en stor hånd med i forbedringerne, så er det der med at købe unødvendige ting, nok et af de nemmeste steder at sætte ind.

Som sagt har jeg selv været slem til kun at tænke på mig selv og mine egne ønsker og behov, når jeg shoppede, men som de fleste af jer nok også har oplevet, så er det en tendens, som stille og roligt er blevet indskrænket i takt med alt den (miljø)viden, vi har fået. Mit shoppe-mønster har også ændret sig. Ikke fra den ene dag til den anden, men stille og roligt over tid. Jeg køber sjældent ting, som jeg ikke har brug for og jeg kan ikke huske, hvornår, jeg sidst har impulsshoppet. Mine køb er blevet langt mere velovervejede og jeg tænker næsten altid over om de ting jeg køber også vil kunne fungere i de kommende sæsoner.

Det betyder selvfølgelig også, at jeg automatisk kigger langt mere efter tidløse og langtidsholdbare ting og det kan selvfølgelig godt være lidt svært, hvis man forelsker sig i sæsonens ene pang-farve eller en bluse i et særligt mønster. Her kan man heldigvis ofte være heldig i vintagebutikker eller vælge de miljøvenlige kollektioner, som de fleste highstreetbutikker efterhånden har. Personligt er jeg f.eks særligt vild med Monki’s Monki Cares-kollektion eller ARKET’s mange styles i recycled materile.

Nu hvor vi står over for en ny sæson, så skal de fleste af os sikkert ud og have lidt tilføjelser til garderoben og her vil jeg gøre mit bedste for ikke at falde i fast-fashion fælden. Jeg tænker at de fleste af jer sikkert har det på samme måde og derfor har jeg lavet en lille samling at nogle af de pæneste og tidløse ting, der findes derude netop nu 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM NYE TIDER, NYE TANKER OG EN STROPKJOLE FRA SECOND FEMALE