EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Mango 3. Monki 4. Arket 5. Flattered 6. Gina Tricot 7. Arket 8. Alesya Orlova 9. Flattered 10. Flattered 11. Gina Tricot 12. Loewe 13. MAC 14. NA-KD 15. H&M

Go’ mandag morgen derude 🖤

En ny uge og dermed også en ny omgang webshop-favoritter. En lille samling af 15 fine ting og sager, som jeg hyggede mig med at strikke sammen i går aftes. Alle ting er selvfølgelig fundet på nogle af mine favorit-webshops og jeg kan vist ikke løbe fra, at nuancerne får tankerne hen på sensommer og tidligt efterår. Andet resultat ville næsten og være umuligt, for det er altså de farver, der dominerer over hele linjen. En farveskala, som jeg personligt selv er ret vild med – at jeg så ikke er ligeså begejstret over, at sommeren snart går på hæld, er en helt anden snak 😉

Efter søndagens Tradono Market, har jeg i aller højeste grad for ryddet ud i min garderobe og for første gang i virkelig lang tid, føles den næsten helt tom og jeg forudser allerede et par tøjkriser over den kommende tid. Lidt shopping bliver jeg i hvert fald nok nødt til at kaste mig ud i, men både fordi jeg skal flytte i en mindre lejlighed lige om snart og fordi jeg forsøger at begrænse mængden af fysiske ejendele, kommer den altså ikke til at stå på shopping til den helt store guldmedalje. I stedet vil jeg forsøge at investere i 3-4 fine og klassiske styles, som jeg kan mikse og matche på mange måde.

Denimkjolen fra Arket (nummer 7) kunne være et rigtig godt bud på sådan en. Lige nu vil den være rigtig fin med bare ben og evt. de her flotte sko, som jeg også er den lykkelige ejer af og når det bliver køligere, vil den også fungere ganske fint med strømpebukser. Måske endda et par i en anden farve end sort, hvis man er så modig. En hvis og klassisk skjorte kan man næsten heller ikke undvære og lige nu står jeg faktisk og mangler sådan en. Her vil Gina Tricot’s version (nummer 11) også være et godt køb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER