7 TING BLOGGERLIVET HAR LÆRT MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Flattered 2. ASOS 3. Monki 4. H&M 5. ARKET 6. Gina Tricot 7. ASOS 8. Monki 9. Gina Tricot

Glædelig lørdag alle zusammen 🖤

Og velkommen til den første omgang med gode budgetfund efter sommerferien. Eller sæsonens første, kan man vel også kalde det. Det er en fest at lave collager lige for tiden, for det vældet mildest talt ind med pæne ting og sager ude på de forskellige webshops. Der er så farligt mange fristelser, at jeg virkelig skal stramme mig an for ikke at falde i shoppefælden 😉

Konceptet for indlægget kender I efterhånden; jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-shops, hvor jeg har samlet de pæneste ting jeg så og de koster naturligvis alle under 500 kr. Eller i dag har jeg måske snydt lidt, for jeg skulle altså lige have de vidunderlige sorte flade sko fra Flattered (nummer 1) med. De koster lige præcis 518 kr. så skal vi ikke bare sige at det går an? Det skyldes naturligvis, at de er en del af deres sommerudsalg og derfor er de også kun tilbage i enkelte størrelser. Desværre ikke i min – men det kunne jo være, at nogen af jer var heldige at finde jeres. De er i hvert fald indbegrebet af et godt udsalgsfund, hvis I spørger mig. Klassiske, tidløse, pæne og sat ned til en pris, hvor man rent faktisk sparer noget.

Derudover er jeg også inde i en periode, hvor jeg er blevet svært glad for Monki’s kollektion. Hele deres univers er måske lidt til den unge side, men de laver altså bare styles, hvor den sidder lige i skabet. I sidste måned lagde jeg en større ordre hos dem og jeg er simpelthen blevet så glad for det hele. Især den lavendelfarvede top, som jeg er fristet til at klikke hjem i endnu en farve. Den blå nederdel med prikker (nummer 3) er også fra deres kollektion og kan vi ikke blive enige om, at den er noget af det pæneste?

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 TING BLOGGERLIVET HAR LÆRT MIG (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)