KONKURRENCE: VIND DEN SMUKKESTE KJOLE FRA STELLA NOVA

EN RABATKODE TIL ASOS, 17 TING TIL FERIEKUFFERTEN OG MINE BEDSTE PAKKETIPS

rabatkode til Asos

Reklamelinks: 1. H&M X Love Stories 2. Triwa 3. ARKET 4. ASOS 5. Flattered 6. Rudolph Care 7. Only 8. Davines 9. Monki 10. ACE & TATE 11. H&M 12. ASOS 13. ARKET 14. H&M 15. Havianas X Gina Tricot 16. Muun 17. ACE & TATE

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så går jeg på sommerferie i næste uge og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Jeg vil ikke diske op med klichèr om, at jeg har haft “åh så travlt” på det sidste og virkelig trænger til ferie. For sådan ligger landet faktisk ikke. Jeg er inde i en god periode med en fin balance og det er heller ikke fordi, min krop og sind skriger på afslapning og en pause fra hverdagen.

Når det så er sagt, så har jeg jo planer om at holde rigtig fri. Noget jeg gjorde for første gang sidste sommer og det viste sig, at være en vanvittig god idè. Og man behøver vel ikke at være presset, træt og udkørt, for at glæde sige til et par uger med strand, sol, nye oplevelser og kulturer sammen med de mennesker, man holder aller mest af!

Flere af jer, er sikkert allerede taget afsted på årets sommerferie, nogle af jer har den nok også til gode og mon ikke der også sidder nogen, som ikke skal afsted? Hvor skal I hen i år? Uanset hvad, så håber jeg at I bliver beriget med sommer og sol og som overskriften lyder, så deler jeg lige ud af mine bedste tips til at pakke den perfekte feriekuffert. Ikke at mine svar er det eneste rigtige eller at jeg er ekspert på det punkt. Dog har jeg efterhånden gjort det et par gange og har og jeg har efterhånden lært af mine gode og mine dårlige beslutninger. Det skal lige siges, at der er taget udgangspunkt i en solferie, så hvis turen går til Paris eller en anden storby, så er det nok ikke lige her I skal kigge 😉

De vigtigste ting til feriekufferten

●Sommerkjoler og gerne den slags, som ikke krøller i kufferten. Simple modeller, som man bare kan smide på, når man skal en tur i morgenmadsbuffeten eller bare på stranden. Jeg købte selv den her i & Other Stories sidste sommer og den har været vidt omkring lige siden og kommer også med igen i år. 

● En strandtaske, der er stor nok til at indeholde håndklæde, solcreme og drikkevand. H&M har selvfølgelig lavet en version i bedste Bali-stil

● Solcreme. Det er altid en god idè at tage det med hjemmefra, for man ved aldrig hvad det er for en slags man kan købe på destinationen. I år sværger jeg til versionen fra Rudolph Care.

● Klipklappere eller sko, som man lynhurtigt kan tage af og på. Med mindre at du skal på party-tur, så lad de høje sko blive hjemme. Min erfaring siger mig, at de aldrig kommer på. Havianas er en sikker vinder. 

● Et par gode bøger, selvfølgelig. Jeg har endnu ikke besluttet hvad jeg skal læse i år. Kun den her, men den holder nok ikke til to uger, når jeg nu har planer om at holde ægte fri. 

● Solbeskyttelse til håret. Jeg rejser aldrig uden SU-sprayen fra Davines. Den er helt genial og nu minder duften mig om varme sommerdage på stranden. 

● En bikini OG en badedragt. Eller i hvert fald mere end èt stykke badetøj. Det er altid rart have noget vælge imellem.


RABATKODE TIL ASOS

Som cherry on top vil jeg da også lige dele et lækkert lille tip med jer. I går tikkede der nemlig en mail ind i min indbakke. Den var fra ASOS og sagde noget med 20% på ALT i 24 timer. Den gælder kun indtil kl. 20 i aften, så det er om at være hurtig. Men der er altså mulighed for at få fat i den fineste ferietaske, sæsonens seje og praktiske sandaler eller bare en fin fin sommerkjole.

Koden er MORE4U 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND DEN SMUKKESTE KJOLE FRA STELLA NOVA