SØNDAGSSNAK OG EN KJOLE FRA SIX AMES

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Only 2. Alyx 3. Balenciaga 4. ARKET 5. & Other Stories 6. Mango 7. ARKET 8. Rudolph Care 9. & Other Stories 10. Loewe 11. MAC 12. Mango 13. Richmond & Finch 14. & Other Stories 15. ARKET 16. NA-KD 17. ARKET

Aller glædeligste mandag 🖤

Er I klar til en ny uge? Det kan I dælme tro at jeg er. Efter en weekend, hvor jeg har sovet til kl. 10 to dage i træk og med nedtælling til min kommende sommerferie, er mit energiniveau på sit højeste. I skrivende stund har jeg lige placeret mig foran skærmen med dagens første kop kaffe og lidt morgenmad. Selvom klokken endnu ikke har passeret 9 har jeg både nedlagt en løbetur OG en spændende omgang tøjvask. Så er ugens ligesom i gang. Dagens første punkt er et tjek af min tandbøjle og det sidste er et besøg hos mine venner fra Stella Nova – det skal nok blive en god dag.

Men nok om det, for det skal selvfølgelig handle om den omgang webshops-favoritter, som jeg har strikket sammen til jer. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet alle de pæneste ting jeg så – og som I kan se, så var der en del. Kan vi f. eks snakke lidt om den pæne gule kjole fra Only? (nummer 1) Den gad jeg altså godt at have med i den kuffert, som jeg snart skal til at pakke. Utroligt nok, så har jeg også forelsket mig i endnu en Loewe-taske (nummer 10). Det er som om, at de bliver og ved at diske op med det ene vidunder efter det andet. Den her kunne f. eks udgøre den perfekte arbejdstaske. Hvis man altså stod og manglede sådan en og havde godt og vel 7000 kr. som man ikke ved hvad man skal bruge på.

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg også lige kaste et par kærlige ord efter solcremen fra Rudolph Care (nummer 8). Den har jeg selv hjemme i min samling og her på de solrige dage, fungerer den som min ansigtscreme. Den er på alle måder helt perfekt og er en af de sjældne solcremer, som trænger ind i huden på præcis samme måde som en almindelig ansigtcreme. Jeg forestiller mig, at jeg kommer til at bruge et par stykker over de næste par måneder.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSSNAK OG EN KJOLE FRA SIX AMES