I JULI SKAL JEG

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Chimi Eyewear 3. & Other Stories 4. Arket 5. Monki 6. Marni 7. Gina Tricot 8. MAC 9. Flattered 10. & Other Stories 11. H&M 12. Monki 13. Wandler 14. ARKET 15. Jane Kønig 16. Gina Tricot X Havianas 17. ARKET

GLÆDELIG MANDAG 🖤

For mange af jer, er det måske ikke en helt almindelig mandag, nu hvor sommerferien for alvor er ved at snige sig ind over det danske land. Måske ligger I et sted sydpå? Måske er I på ROS? Eller måske har I faktisk bare en helt almindelig mandag. Min er er mest ala sidstnævnte, selvom jeg er lidt rundt på gulvet, fordi weekendens vanvittige vejr, medførte en form for undtagelsestilstand. Jeg har I hvert fald ikke fået udrettet dagens gode gerning og er forholdsvis bagud med alt. Derfor har der også været lidt stille herinde og i det hele taget bliver tempoet nok liiiiidt mere langsomt den næste månedstid. Men det er der nok ikke nogen der dør af 😉

Men uanset hvad, så skal I bestemt ikke snydes for ugens webshop-favoritter. Et af mine personlige favorit-indlæg. Konceptet er forholdsvis simpelt; Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet en håndfuld af de pæneste ting og jeg faldt over. Og som I kan se, så var der en del 😉 P.t har de fleste af os nok lette sommerkjoler på hjernen og der er simpelthen så mange pæne af slagsen derude. Se bare den fine himmelblå fra H&M (nummer 11). Det er da noget nær den perfekte feriekjole og det kunne også godt ligne sådan en, der ikke krøller i kufferten!

Til sidst bliver jeg også nødt til at fremhæve de seje sandaler, som Gina Tricot har lavet i samarbejde med Gina Tricot (nummer 16). Sådan et par klipklappere er næsten ikke til at undvære på en sommerferie og tænk sig engang, at en så simpel sko, faktisk kan være så pæn. Hvis ikke det var fordi der allerede bor 2 par Havianas i mit sko-skab, så havde jeg helt sikkert klikket dem hjem.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JULI SKAL JEG