FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. Monki 4. H&M 5. & Other Stories 6. Gina Tricot 7. Monki 8. Arket 9. H&M

Glædelig lørdag, kære jer 🖤

Jeg håber at jeres weekend har fået en god start og at I har et par skønne dage foran jer! Selv har jeg lige sat mig med lidt morgenmad og en stor kop kaffe og Mads og Monopolet i baggrunden. Selvom jeg både var ude og drikke vin og danse i går, vågnede jeg alt for tidligt her til morgen og besluttede mig for at løbe en tur rundt om søerne. Sådan en fortryder man jo aldrig og selvom mit søvnunderskud er forholdsvis stort, så mærker jeg det ikke. Endnu. På min tur så jeg de første 10 (unge)mennesker med pakkede rygsække og soveposer og telte under armen. De havde selvfølgelig retning mod Roskilde og det fik mig til at tænke på, at jeg officielt er nået den alder, hvor man ikke bliver påvirket af det og føler, at man kommer til at være det eneste menneske i tilbage i byen og de få af mine venner, som rent faktisk skal afsted i år, er på endagsbilletter 😂

Nå, det var lige et lille sidespring, som blev lidt længere, end jeg havde tænk. Nu hvor det er lørdag, så skal selvfølgelig handle om ugens bedste budgetfund: I kender formen; jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet nogle af de pæneste ting jeg så og de koster selvfølgelig alle under 500 kr.

Selvom der stadig er udsalg over hele linjen, så er der altså mange af de nye og fine sommerting, der frister. Hvis nogen af jer stadig mangler at få fat i sommeren badetøj, så husk endelig at tjekke udvalget henne hos Arket, hvor den fine bikini (nummer 8) er fra. Derudover lavede jeg jo også en lille guide tidligere på ugen.

Og nu hvor vi snakker om badetøj, så vil jeg skynde mig at pakke mit. Om et par timer har jeg en frokostaftale med min veninde og det kommer forhåbentlig også til at inkludere et dyp i havnen!

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Læs også: 17 Flotte solbriller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS