GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. The Ordinary 4. Gina Tricot 5. Jane Kønig 6. Gina Tricot 7. & Other Stories 8. Jane Kønig 9. ARKET 10. ARKET 11. Miu Miu 12. Gina Tricot 13. Staud 14. & Other Stories 15. H&M 16. Glossier 17. Richmond & Finch 18. H&M 19. Monki

Hola chicas

Velkommen til ugens webshop-favoritter. Dog med en enkelt dags forsinkelse, men det er der nok ikke andre end mig, der ligger mærke til! Er I mon klar til årets varmest dag? Op til 30 grader kan det blive og præcis derfor, at jeg særligt taknemmelig over at befinde mig et sted, hvor jeg er tæt på stranden. Jeg har i hvert fald planer om at skulle dyppe mig flere gange i løbet af dagen 🙂

Men nok om det, for som I kan se, så har jeg været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops hvor jeg har samlet alle de flotteste ting jeg så. Jeg er fuldstændig forelsket i det smukke sæt fra ARKET (nummer 9 og nummer 10) som jo bare er det helt perfekte sommersæt. Så fint, simpelt og luftigt. Det passer både til en dag på stranden, til en dag i sommerhuset og til en dag på cyklen. Prisen er tilmed også helt fin.

Og så er der selvfølgelig også de fine smykker fra Jane Kønig’s SS19 kollektion (nummer 5 og nummer 8) Jeg ved godt, at jeg efterhånden har nævnt den et par gange, men den kollektion er simpelthen så pæn og jeg får stadig julelys i øjnene, når jeg kigger forbi deres webshop.

Sidst men ikke mindst, så bliver jeg også nødt til at nævne den smukke blomstrede badedragt fra H&M (nummer 18)! Er den ikke bare noget af det fineste? Jeg opdagede den først efter at have lavet mit indlæg om sommerens pæneste badedragter for et par dage siden. Ellers var den selvfølgelig kommet med i den samling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN