UGENS BEDSTE BUDGETFUND

BADEDRAGTER OG TILBEHØR TIL STANDTURE

BADEDRAGTER OG TILBEHØR TIL STANDTURE

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. Monki 3. & Other Stories 4. H&M X Love Stories 5. Filippa K 6. Monki 7. Monki 8. Filippa K 9. Loewe 10. ARKET 11. Gina Tricot 12. Flippa K 13. Filippa K 14. Fendi 15. Filippa K 16. H&M X Love Stories

Glædelig søndag, vennner 🖤

Hold nu fast hvor har jeg glædet mig til at lavet et indlæg om badetøj og strandtilbehør, hvor det rent faktisk var aktuelt og hvor teksten ikke skulle handle om, hvor dejligt det ville være, hvis det snart blev varmt nok til at tage på stranden. Har I set vejrudsigten for den kommende uge? Jeg kunne ikke bede om mere og især ikke fordi jeg befinder mig hjemme på Fyn, omgivet af frisk luft og få meter til kysten. Faktisk har jeg store planer om at løbe en lille tur ud på landet, så snart det her indlæg er udgivet og mon ikke det også inkluderer et lille dyp!

Har I været under endnu? Hvis I følger med henne på Instagram, så har I nok set, at jeg har starter mange af sommerens fine dage med en tur i bølgen blå. Jeg ved næsten ikke noget bedre. Især ikke når man kombinerer det med en løbetur og sikrer, at kroppen er så varm, at det kølige vand er alt andet end ubehageligt!

Men nu var det jo badetøj og ikke løbeture, som det skulle handle om. Hvis I ikke allerede har sikret jer årets badedrag og mangler lidt inspiration, så har jeg samlet et lille udvalg til jer her. Der er simpelthen SÅ mange fine på markedet og hvis det ikke var fordi, min samling allerede er lidt for stor, så kunne jeg hurtigt købe mig fattig. Personligt har jeg en lille svaghed for de helt simple og klassiske af slagsen og her har Filippa K et virkelig godt udvalg. Jeg er især vild med den brune (nummer 15) hvor snittet er så klassisk, at den helt sikkert vil kunne de næste mange somre.

Kan I have en smuk dag, hvad enten den står på strandtur, løbetur eller Skt. Hans 🖤

Læs også: 17 Flotte Solbriller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND