ONSDAGSTIP: WELEDA SKIN FOOD - DEN BEDSTE BUDGETVENLIGE CREME

17 FLOTTE SOLBRILLER

Flotte solbriller

Reklamalinks: 1. Ace & Tate 2. Chimi Eyewear 3. & Other Stories 4. Fendi 5. H&M 6. Saint Laurent 7. Chimi Eyewear 8. & Other Stories 9. Linda Farrow 10. Chimi Eyewear 11. H&M 12. Ace & Tate 13. Monki 14. Ace & Tate 15. Monki 16. Ace & Tate 17. Chimi Eyewear 

SHIT.DET.ER.VARM! I hvert fald i København. Vi må slet ikke klage og det har jeg bestemt heller ikke tænkt mig at gøre. Det er fuldstændig vidunderligt, at sommeren viser sig fra sin aller bedste side. Og udover at holde mit væskeindtag oppe og drømme om dage på stranden, så gør jeg også alt hvad jeg kan for ikke at glemme mine solbriller, når jeg skal på farten. Pt. vil jeg gå så langt at kalde dem, for det aller vigtigste tilbehør.

Præcis derfor tænkte jeg også, at det ville være et oplagt emne herinde i dag og hvis nogen af jer skulle sidde med et lille ønske om at opdatere jeres samling, så har jeg lige samlet en lille håndfuld af nogen af dem, der er på markedet. Jeg er selv sådan en, der ikke har en kæmpe samling, men veksler gerne mellem 2 eller 3 par. Lige nu er mine favoritter cat-eye-modellen fra Le Specs og det brune par fra & Other Stories.

Når det kommer til solbriller, er jeg også forholdsvis kræsen. Egentlig kan jeg næsten lide de fleste modeller (lige med undtagelse af hurtigbrillen) Men det er langt fra alle der klæder mig. Jeg har et forholdsvis smalt ansigt og det kan altså give et par udfordringer. Både når det kommer til at se smart ud og når det kommer til at holde dem fast. Jeg kunne forestille mig, at flere af jer også er udfordret på den ene eller anden måde og derfor har jeg også gjort mit bedste for at samle en masse forskellige versioner.

Kan I have en smuk aften. Uanset om den står på grill eller solbrille-shopping 🖤

Læs også: 16 gode og holdbare udsalgsfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAGSTIP: WELEDA SKIN FOOD - DEN BEDSTE BUDGETVENLIGE CREME