EN KJOLE FRA SECOND FEMALE OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Jane Kønig 4. Gina Tricot 5. Loewe 6. Arizona Love 7. Arket 8. H&M X Love Stories 9. NYX Professionel 10. Jane Kønig 11. Mango 12. & Other Stories 13. Arket 14. Mango 15. ASOS 16. Gina Tricot 17. Monki 18. Arket

Holaaaaa Amigas 🖤

Så blev det sørme mandag igen og det betyder naturligvis, at jeg har været en lille tur ude på www og lure på nogle af alle de pæne ting og sager, der er dukket og modsat sidste uge, så var udvalget vanvittigt godt. Som jeg også var omkring i går, så nærmer højsommeren og sommerferien sig og jeg glæder mig vanvittigt meget til dovne dage i løser kjoler og badetøj. Det kan man næsten også fornemme på udvalget herover. Hvis der er noget, som mine eksotiske rejser har lært mig, så er det, at man godt kan droppe at pakke fint, fancy og stramt tøj og i stedet give pladsen til alt det løse og behagelige. Du smukke hvide kjole fra ARKET (nummer 13) er indbegrebet af hvad jeg mener med det.

Det er også hos ARKET, at jeg har fundet den alt for fine sommerhat (nummer 18). Jeg har en lille fornemmelse af, at det langt fra er alle, der deler min begejstring for den og et eller andet sted, så er den måske også en smule skør. Men kan I lige se den sammen med en fin strandkjole og en stråtaske et sted i Sydeuropa. Det kan jeg i hvert fald 😉

Endnu engang har jeg også fået flettet et par smykker fra Jane Kønig’s nye kollektion ind i samlingen og jeg kan stadig ikke kommer mig over hvor pæn den er. Jeg vil umuligt kunne udpege en favorit, for hver og en er små kunstværker i sig selv.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KJOLE FRA SECOND FEMALE OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN