CHRISTIANSHAVN, GAMLE KLASSIKERE OG EN STRÅTASKE FRA LOEWE

16 GODE OG HOLDBARE UDSALGSFUND

udsalgsfund

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. Saint Laurent 4. ARKET 5. H&M Trend 6. Ace & Tate 7. H&M Trend 8. H&M Trend 9. & Other Stories 10. ARKET 11. COS 12. COS 13. H&M Trend 14. & Other Stories 15. H&M 16. Shrimps

Så skal vi til det igen! Det store kæmpe store udsalg. Jeg har det på præcis samme måde, som jeg altid har det med udsalg; på den ene side elsker jeg det og på den anden side bryder jeg mig ikke om det. Man kan i dag grad gøre nogle gode fund, men man kan også lynhurtigt komme til at købe en hulens masse ting, som man slet ikke har brug for.

Flere af jer har dog været så søde at skrive til mig og spørge om jeg ikke vil diske op med et par indlæg om gode udsalgsfund og som I ved, så ELSKER jeg når I efterspørger indhold herinde og som I ønsker skal I få. Derfor har jeg været et lille smut ude på nogle af mine personlige favorit-shops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over.

Selv er jeg i den heldige situation, at jeg ikke mangler noget som helst, så jeg gør alt hvad jeg kan for ikke at kigge for meget og lade mig friste. Mit bedste (og nok det mest klassiske) tip, når det kommer til udsalgsshopping er at gå efter gode, klassiske og langtidsholdbare items. Dem er der heldigvis også mange af derude og det er det, jeg har forsøgt at tage udgangspunkt i, her i min lille samling.

Det kan selvfølgelig diskuteres hvor klassisk den fine perletaske fra Shrimps (nummer 16) men den var bare så fin, at den også lige fik en plads. Min personlige favorit er den liberty-printede kjole fra ARKET (nummer 10) som endda er lavet i ren silke. Jeg er sikker på, at det vil være sådan en, som jeg selv vil hive frem sommer efter sommer.

Har I gjort nogle gode fund derude?

Læs også: Inspiration til festivalsæsonen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTIANSHAVN, GAMLE KLASSIKERE OG EN STRÅTASKE FRA LOEWE