EN FESTLIG WEEKEND, EN SOMMERJAKKE OG LIDT OM GENBRUG

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. Gina Tricot 4. Mango 5. Flattered 6. Jane Kønig 7. Chimi Eyewear 8. H&M 9. H&M 10. Aesop 11. Monki 12. Monki 13. Flattered 14. Jane Kønig 15. Arket 16. By Far

Go’mandag morgen 🖤

Endda på en hellig en af slagsen. Som jeg også fortalte i går, så har jeg spændende planer for dagen. Inden længe får jeg besøg af min daddy og udover at hygge en masse, så skal vi også løbe Royal Run! Mon ikke der også er et par stykker af jer derude, som skal det? Vi deltog også sidste år og jeg kan uden tvivl sige, at det var det bedste og mest velorganiserede løb, jeg nogensinde har deltaget i. Højdepunktet dengang, var uden tvivl da jeg overhalede Hans Kongelige Højhed midt på Amalienborg 😉

Men nu var det jo sådan set slet ikke løb, at det skulle handle om. Traditionen tro, skal I selvfølgelig have en god klassisk omgang webshopfavoritter. En lille samling af de pæneste ting og sager, der findes ude på det store internet lige nu. Som jeg også nævnte i lørdagens indlæg med budgetfund, så er det faktisk en lille smule sløvt derude lige nu og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes det store sommerudsalg, der så småt er ved gå i gang rundt omkring. Jeg gør alt hvad jeg kan for ikke at kigge for meget, for jeg mangler vitterligt intet.

Mine favoritter i dagens lille udvalg er uden tvivl de smukke øreringe fra Jane Kønigs helt nye kollektion (nummer 6 og nummer 14). Jeg så dem faktisk allerede hos deres PR Bureau for et par måneder siden og forelskede mig på stedet. De er jo nærmest små kunstværker i sig selv og vil gøre sig så godt til diverse sommeroutfits. Jeg har også forelskedet mig lidt i den smukke prikkede kjole fra Gina Tricot (nummer 3) og hvis jeg havde en stor fest i kalenderen, så ville den være en god kandidat til et outfit. Men det har jeg “heldigvis” ikke 😉

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FESTLIG WEEKEND, EN SOMMERJAKKE OG LIDT OM GENBRUG