FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. H&M 4. ASOS 5. H&M 6. ASOS 7. & Other Stories 8. Arket 9. Gina Tricot

GLÆDELIG LØRDAG 🖤

Og glædelig ekstra lang weekend, selvfølgelig! Jeg håber at I er kommet godt igang med jeres. Det kan I tro at jeg er. Som I måske så henne på Instagram i går, så tilbragte jeg min fredag aften i Tivoli sammen med Maria Nila og en håndfuld skønne kollegaer. Det var sådan en skøn aften, hvor alt var præcis som det skal være.

Men det kan vi snakke mere om på et andet tidspunkt, for nu skal det naturligvis handle om ugens bedste budgetfund, som jeg har strikket sammen til jer. Ni fine ting og sager, som aller koster under 500 kr. Som I kan se, så er det blevet en meget lys og simpel omgang og hvis jeg skal være helt ærlig, så var det heller ikke den nemmeste omgang at lave. Det er som om, at det gået lidt i stå ude på de forskellige webshops og jeg har lidt på fornemmelsen, at det skyldes det store sommerudsalg, som er lige på trapperne og som allerede er begyndt diverse steder. F. eks er leopard-toppen fra Gina Tricot (nummer 9) sat ned til en rigtig god pris.

Min favorit i dag, er nok samlingens mest simple style. Nemlig den fine hvide silke bluse fra H&M (nummer 5). Sådan en mangler jeg faktisk i min garderobe og det er sådan en, der vil være helt genial at have under stropkjoler, veste og alle de styles, hvor man godt lige kunne bruge et ekstra stykke ærme. SÅ pæn.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS