FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

INSPIRATION TIL FESTIVALSÆSONEN: HEARTLAND

Inspiration til festival

Reklamelinks: 1. H&M 2. Chimi Eyewear 3. Sephora 4. Prada 5. Veja 6. Sephora 7. Gina Tricot 8. Han Kjøbenhavn 9. Gina Tricot 10. Maanesten 11. Gina Tricot 12. H&M 13. Hunter 14. Gina Tricot 15. Bumble and Bumble 

And so it begins! Vi er officielt gået ind i festivalsæsonen og fra nu og frem til det tidligere efterår, kan man finde den ene efter den anden, rundt omkring i det danske land. De her dage går det – som de fleste nok har bemærket – løs i København med Distortion og selv er jeg netop taget til Fyn for at deltage i Heartland.

Noget, jeg har set frem til lige siden jeg sikrede mig billetter tilbage i de tidlige vintermåneder, men I skrivende stund sidder jeg hjemme i mit barndomshjem og kigger ud på regnen og beder til, at den snart stopper. Som jeg har været inde på tidligere, så er jeg ramt af vanvittig dårlig vejrkarma lige for for tiden og derfor kunne jeg næsten også have sagt mig selv, at det ville ende med regn og rusk, præcis de her dage. Men der er ikke noget at gøre ved det og som nogen vist engang sagde, så findes der ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning (som om).

Jeg har i hvert fald pakket til lidt af hvert og når min veninde og jeg sætter kursen mod Sydfyn lige straks, så bliver det både med regnjakke og gummistøvler. Planen om at overnatte tæt på festivalen blev aflyst, da vejrudsigten ikke begyndte at se alt for god og i stedet tage vi på voksenfestival og kører hjem til Vestfyn hvor vi overnatter.

Er der mon nogen af jer, der også skal afsted? Om ikke andet, så skal de fleste af jer nok til en af de andre mange festivaler, der er over sommeren og derfor har jeg lige strikket en lille collage sammen, hvis I skulle mangle lidt inspiration til at pakke kufferten (eller rygsækken). Det er aldrig nemt at pakke til den slags, men det har vist aldrig været en dårlig idè at huske regnjakke, gummistøvler, et par kjoler, tørshampoo og håndsprit.

Kan I have en skøn helligdag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES