SMÅ TING AT SKRIVE OM #2

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

GRILLED MEXICAN STREET CORN FRA COOKING CLASSY

Vi er netop gået ind i en sæson, hvor man kan være så heldig, at de almindelig supermarkeder, kan diske op med friske og sprøde majskolber og om få uger, så vil de være en del af det daglige sortiment. Og HURRA for det. Spørger I mig, så er udgør de noget nær den perfekte accessorie til en god middag og hvis de får lidt ost og krydderi ala den her opskrift, så bliver det næsten ikke bedre.

CREAM CHEESE ROLL-UPS FRA NATURALLY ELLA

Jeg har en voldsom svaghed for alt hvad der kommer i ruller og jeg må også indrømme, at jeg benytter mig af Nørrebro’s udvalg af durum ruller forholdsvis ofte 😉 De her udgør dog en lidt sundere version og indeholder alt hvad jeg elsker. Den største udfordring bliver dog, at få dem til at blive lige så pæne som på billederne.

WARM CHIPOTLE LIME SWEET POTATO SALAD

Det er måske ikke lige sæson for de varme salater og det kan man bestemt ikke klage over. Alligvel kunne jeg ikke lade være med at bogmærke den her, da jeg faldt over den. Den lyder jo alt for lækker og kan jo altid findes frem på en kold sommerdag.

BAKED CRISPY PEANUT TOFU FRA MINIMALIST BAKER

Jeg ved ikke med jer, men jeg har faktisk aldrig kastet mig ud i at tilberede tofu. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg heller ikke at det smager af specielt meget og jeg spiser det primært, når jeg bestiller Pokè bowls, fordi det er det eneste alternativ til fisk (som jeg jo ikke spiser) men med en marinade bestående af de her ingredienser, kan vel nærmest få luft til at smage vidunderligt. Det skal prøves og kan kun gå for langsomt.

YOGURT FLATBREAD FRA ROCK RECIPES

Overskriften siger det meste. En god omgang saftig fladbrød. Så simpelt og så lækkert. Opskriften indeholder i øvrigt kun tre ingredienser. Kan man bede om mere?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ TING AT SKRIVE OM #2