FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG TORSDAGSOUTFIT

UGENS BEDSTE BUDGETFUND – ARKET EDITION

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Reklame for Arket

Glædelig lørdag, de damer 🖤

Tro det eller ej, men i dag får I sørme en god klassisk omgang webshop-favoritter. Eller helt klassisk er den måske alligevel ikke, for alle 9 fund er nemlig fra Arket. Dog koster de alle under 500 kr. – præcis som det plejer at være med de her indlæg. Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg har kørt et lille samarbejde med netop Arket, den sidste uges tid og det har dannet ramme om flere collager og outfit-indlæg. Vi er ved at nå til vejs ende i denne omgang og derfor tænkte, at det selvfølgelig også skulle være teamet for det her indlæg.

Nu er det selvfølgelig ikke fordi det vrimler med ting og sager under 500 kr. derhenne. Vi har trods alt at gøre med en highstreetbutik i den lidt dyrere ende og med fokus på god kvalitet. Når det så er sagt, så kan man sagtens finde fine items til priser, hvor alle kan være med og hvor man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. F. eks laver de noget nær den perfekte basis t-shirt. Jeg var selv forbi butikken og købe en i den her farve tidligere på ugen og er allerede blevet så glad for den, at jeg håber, at den snart dukker op i endnu flere farver.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG TORSDAGSOUTFIT