SMÅ TING AT SKRIVE OM

DE HER DAGE

● Har jeg tilbragt langt størstedelen af min tid i landlige omgivelser. Endda så meget, at jeg faktisk begyndte at savne livet i byen. De smukke gule rapsmarker bliver jeg dog aldrig træt af at kigge på.

● Holder jeg skarp øje med vejrudsigten. Jeg skal SÅ mange ting, hvor lidt sol og varme vil være belejligt. Men det ser bare ikke helt ud til at gå i min retning.

● Hænger min nye Fendi Vintage-taske fra The Vintage Bar på min arm hver.eneste.dag. Det er endda som om, at kærligheden vokser.

● Tænker jeg lidt mere over tingene end normal. Det er en af de perioder og det er både på godt og ondt.

● Prøver jeg virkelig at sætte mig ind i hvad jeg skal stemme på søndag og følger voldsomt meget med i debatterne.

● Er jeg mere end flittig til at at komme ud og løbe i de tidlige morgentimer. ELSKER den ro der er ved daggry. Den er magisk, hvad enten man er på landet eller i byen. Billedet herover er fra sidste uges tur til Nordirland og det beskriver præcis hvad jeg mener.

● Er jeg så heldig at have køre et samarbejde med ARKET og det er et af dem, som jeg er virkelig glad for og hvis jeg selvskal sige det, så er vi et ret godt match. I går var jeg også et smut forbi butikken på Købmagergade og jeg gik både derfra med en kop kaffe og en pose i hånden.

● Kommer jeg helt sikkert til at bruge den t-shirt (som lå i posen) flittigt. Den er noget nær den perfekte af sin slags og snittet er genialt og materialet er blødt og kvaliteten er i top. Prisen kan man heller ikke klage over og nu drømmer jeg bare om, at de laver den i alle regnbuens farver.

● Har jeg været på Bornholm, uden at føle at jeg har været der. Vejret ødelagde det meste af oplevelsen og jeg vil så gerne tilbage og se The real deal. Dog har jeg stadig optur over min kusines store flotte gård.

● Har jeg været fascineret over min kusines liv og det hun har opbygget på få år. Især fordi vi er præcis lige gamle. Hun flyttede til Bornholm for 4 år siden, da hun var færdig med at læse. Ganske enkelt fordi det var der, hun fik et job. I dag har hun både en gård, to børn og en mand #life

● Har jeg spist lækker og virkelig pæn morgenmad på i spejlsalen på Nimb, da Oslo Skin Lab inviterede til en lille introduktion til deres produkt. Et produkt, som jeg virkelig glæder mig til at teste, for hvis det virker, så kunne jeg godt gå hen og blive afhængig.

● Har jeg virkelig optur over mine loafers, som selvfølgelig også er fra ARKET. De er bløde som smør og nærmest mere behagelige at have på end sneakers. Jeg elsker dem så meget, at jeg “sparer” lidt på dem. Jeg er frygtelig bange for at komme til at slide dem ned for hurtigt. Kender I det? (reklamelink)

● Ser jeg tilbage på det her øjeblik fra Bornholm, som uden tvivl var turens bedste. Solen kiggede frem og vi fejrede fødselsdag i haven. Livet på landet kan altså et eller andet og vil nok aldrig stoppe med at drage mig.

● Har jeg været til pressedag hos Broste og det her lille hjørne hav mig masser af inspiration til indretningen af mit hjemmekontor. Dog tvivler jeg på, at det nogensinde bliver ligeså pænt.

4 kommentarer

 • Nanna

  Hvilke tanker har du om klimaforandringer? Nu hvor din branche er præget af få folk til overforbrug og du ofte har samarbejder med lavpris butikker med en mindre bæredygtig produktion 🙂 Er det noget du gør dig tanker omkring? Elsker at følge med ellers, men kan mærke det fylder meget hos mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Nanna!
   Tusind tak for din kommentar. Jeg er faktisk rigtig glad for at du spørger og jeg vil gøre mit bedste for at besvare den.
   Lad mig starte med at sige, at jeg gør mig rigtig mange tanker om miljø og klimaforandringer. Det fylder enormt meget i mine handlinger, tanker, bekymringer osv. På samme niveau, som det nok gør hos de fleste andre unge (hvis jeg stadig kan kalde mig selv det)

   At det ikke fylder specielt meget herinde har du helt ret i og det er bestemt også noget, som jeg er fuldt ud bevidst om. Det skyldes flere ting. For det første, så handler det om tonen på internettet i disse dage. Den er grim og vanvittig hård og i løbet af de sidste par måneder, har jeg mærket det flere gange på egen hånd. Præcis derfor, er jeg også enormt forsigtig og især når det kommer til et klimaet. ALLE har en mening og hvis jeg skal være helt ærlig, så har mange mere travlt med at kaste med mudder og være dommere over andres handlinger, end rent faktisk at gøre noget selv.

   Lad os sige, at jeg lavede et indlæg om bæredygtighed og fortalte lidt om de ting jeg gør i min hverdag (for jeg gør faktisk en del) for at passe på planeten, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil få flere på nakken og enormt mange påmindelser om, at når jeg f. eks flyver så ofte som jeg gør, så kan jeg ikke tillade mig at udtale mig om klimavenlighed.

   Jeg indrømmer også blankt, at jeg slet ikke ved nok om emnet til at skulle kloge mig på det og derfor har jeg – indtil nu – valgt at det ikke er et emne herinde. Når det så er sagt, så gør jeg alligvel en dyd ud af at købe mange ting brugt og fremhæve og shoppe fra de brands, som fokuserer på bæredygtighed (hvilket mange heldigvis gør, nu til dags).

   Som privatperson deltager jeg gerne i klimadebatten og du kan tro, at jeg bekymrer mig. Jeg gør alt hvad jeg kan – der hvor jeg kan – for at passe på vores planet. Men som sagt synes jeg også, at det til tider handler lidt for meget om at beskylde andre for alt det de gør forkert. Jeg er på ingen måde perfekt – men er man ikke også først det, når man bor i en skov uden elektricitet, tøj og andre producerede ting? Jeg flyver ofte og jeg lever af at opfordre til forbrug. To ting, som på ingen måde gavner miljøet, men hvis jeg skulle give op på dem, så skulle jeg finde på noget helt andet at lave. F. eks vil jeg ikke kunne køre bloggen som jeg gør nu, da det vil kræve, at jeg fandt et andet arbejde.

   At det ender med at blive sådan, vil jeg slet ikke udelukke, men Rom blev jo ikke bygget på en dag. Jeg vil rigtig gerne fokusere mere på bæredygtighed herinde og det er bestemt også en retning, jeg stille og roligt bevæger mig imod. Men med små skridt og det er stadig ikke noget, jeg råber højt om.

   Når det kommer til klimadebatten plejer jeg altid at sige, at vi skal stoppe med at gøre os til dommere over hinanden og i stedet stole på, at vi alle gør noget og gør meget, der hvor vi kan. Præcis derfor håber (og tror) jeg også på at mine læsere stoler på at jeg gør netop det. For selvom jeg flyver mere end jeg burde, så betyder det jo ikke, at jeg ikke sorterer mit affald, ikke prioriterer offentlig transport, ikke slukker mine radiatorer når jeg ikke er hjemme, nærmest ikke spiser kød osv.

   Som sagt er jeg virkelig glad for din kommentar og glad for, at jeg lige fik mulighed for at skrive mine tanker ned. Du må meget gerne melde tilbage med et svar og hvad du tænker om mit synspunkt. Det vil betyde rigtig meget 🖤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej igen,
   TUSIND tak for at du uddyber dine tanker og holdninger omkring emnet. Du har helt ret i at alt vedrørende klima er super betændt – og at debatten er hård. Som sagt, elsker jeg at følge med. Tak igen, for at du tog dig tid til at forklare dig. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det var da så lidt. Tak fordi du gav mig muligheden og tusind tak for at holde tonen god og rar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ TING AT SKRIVE OM