BORNHOLM - PÅ GODT OG ONDT

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Ace & Tate 3. Fendi 4. Mads Nørgaard 5. Flattered 6. H&M 7. Arket 8. Rudolph Care 9. Arket 10. Hairmine Hold 11. Jane Kønig 12. Marni 13. Zakoperfume 14. Arket 15. Gina Tricot 16. Arket 17. Gina Tricot 18. Rabens Saloner

Glædelig mandag, venner 🖤

Er I klar til en ny uge? Det kan I dælme tro at jeg er og efter en uge på farten og væk fra alt normalt, så føles det ekstra godt. For mit vedkommende byder de næste par dage på en helt masse almindelige hverdagsting. Lidt Sliders-arbejde, et par møder, et par events og sørme også en lille tur til Fyn i slutningen af uge. Jo tak til det hele.

Heldigvis ser vejret jo også ud til at blive nogenlunde samarbejdsvillig. Måske ikke fuld sol og sommer, men varmere temperaturer og det er altså noget, der varmer mit hjerte. I dag overvejer jeg faktisk at kaste mig ud i bare ben, for første gang i år (i hvert fald på dansk jord). Jeg har en voldsom lyst til at hoppe i et par cykelshorts. En trend, som i den grad deler vandene, men, som jeg personligt er kæmpe stor fan af. Jeg har bl.a de her fra Monki hængende i min garderobe og de kunne meget vel blive en del af dagens outfit.

Og nu hvor vi snakker om cykelshorts, så kunne jeg virkelig også godt bruge et par beige-farvede af slagsen (dem tror jeg i særdeleshed deler vandende 😂) og i min research til dagens collage, faldt jeg over det helt perfekte par hos Gina Tricot (nummer 7). Måske er jeg allerede kommet til at klikke dem hjem. Noget andet, jeg også lige bliver nødt til at fremhæve i dagens udvalg er Rudolph Care’s A Hint of Summer (nummer 8). Et produkt som jeg købte i sidste uge og som jeg har voldsom stor optur over. Faktisk så meget optur, at jeg nok kommer til at lave et mere dybdegående indlæg en af dagene. Men kort fortalt, består det af nogle gyldne dråber, som man blander med sin dagcreme og når man har brugt den i et par dage, får huden en helt naturlig og sommerlig glød.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORNHOLM - PÅ GODT OG ONDT