DE HER DAGE...

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. Chimi Eyewear 3. Origins 4. Lost In Copenhagen 5. Veja 6. Gucci 7. By Far 8. Gina Tricot 9. Gina Tricot 10. Havianas X Gina Tricot 11. Monki 12. Gina Tricot 13. Fenty Beauty 14. Filippa K 15. Flattered 16. & Other Stories 17. Teva

Glædelig mandag, kære jer 🖤

Jeg håber at I er kommet godt igang med med dagen og at I er klar til en ny uge. Hvis I ikke helt føler den, så lad mig lige minde jer om, at det bliver en kort en af slagsen, da vi kan takket være St. Bededag allerede kan fejre fredag på torsdag!

Selv har jeg været forholdvis tidligt oppe, for i skrivende stund sidder jeg med det ene ben på vej ud af døren. I dag sætter jeg nemlig kursen mod Nordirland, som jeg skal besøge for første gang. Jeg skal afsted med deres turistorganisation og programmet står på naturoplevelser, vandretur, Game Of Thrones og gode middage. Det skal nok blive en succes!

Men nok om det – det skal jo handle om det, som ugen altid starter med herinde. Nemlig en god klassisk omgang webshop-favoritter. Jeg ved ikke med jer, men jeg er efterhånden kommet til det punkt, hvor jeg er ved at blive lidt utålmodig i min venten på sommer. Måske er det også fordi sidste år gjorde os alt for forvente? Uanset hvad, så er jeg i hvert fald mere end klar til snart at hoppe i sommerkjoler og sandaler. Og speaking of de to ting, hvor fine er de to blomstrede kjoler fra Gina Tricot ikke lige? (nummer 8 og nummer 9) for slet ikke at snakke om de seje sandaler fra Teva (nummer 9).

De chunky of praktiske sandaler er over alt lige for tiden og de er faktisk også det eneste jeg mangler i min sommergarderobe. Jeg har også udset mig et par glimrende kandidater. Bl.a de her fra ASOS og det flotte par fra COS, som jeg har snakket om tidligere.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE HER DAGE...