FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. Mango 4. Mango 5. ASOS 6. Arket 7. ASOS 8. & Other Stories 9. Gina Tricot

Go’ lørdag morgen 🖤

Muligvis det bedste tidspunkt på hele ugen. Næst efter fredag eftermiddag, selvfølgelig. I skrivende stund sidder jeg med en god omgang morgenmad og dagens første kop kaffe. Mads og Monopolet begynder inden længe, solen skinner og jeg har en skøn dag i sigte, hvor den bl.a står på fødselsdagsfejring af min veninde, træning, lidt god mad og forhåbentlig kolde et par kolde drinks. En lørdag on point, hvis jeg selv skal sige det.

Herinde står den selvfølgelig på en god omgang budgetfavoritter. Jeg har været et smut ude på mine favorit-shops og samlet 9 fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. Jeg ved ikke med jer, men jeg er lidt i en situation, hvor jeg sidder og venter på at at temperaturerne sniger sig op på shorts-niveau. Min samling er forholdsvis beskenden, men jeg har et par stykker fra sidste år, som venter på at blive taget i brug. Hvis I har det ligesom jeg, kan vi så ikke også blive enige om, at denim-versionen fra & Other Stories (nummer 2) er noget nær perfekte?

Til sidst bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve de flotte flade sko fra Mango (nummer 4). Måske ser de ikke ud af så meget på billedet, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de ville blive favoritter, hvis de flyttede ind i min samling. Både fordi de er tilpas klassiske, men også fordi de er sådan nogle, som tager under et halvt sekund at hoppe i og mere eller mindre vil fungere til ethvert outfit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS