KAN VI TALE LIDT OM #46

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Second Female 2. Illesteva 3. Havianas X Gina Tricot 4. H&M 5. Mango 6. Hermine Hold 7. Aesop 8. Resumè 9. By Far 10. Gestuz 11. Chimi Eyewear 12. Mango 13. Gina Tricot 14. Second Female 15. Jane Kønig 16. By Far 17. A.P.C 18. Gina Tricot 19. ASOS 20. & Other Stories 21. Flattered

Glædelig mandag, på en ægte mandags-mandag. Regn, rusk og efterårsvejr. Ikke ligefrem den bedste start på ugen og for første gang i meget lang tid, kan jeg mærke voksende lyst til at rejse mod varmere himmelstrøg. Men i stedet for at flygte fra realitererne, vil jeg få det bedste ud af dem. I virkeligheden skal jeg slet ikke klage – jeg har en masse dejlige ting på programmet i dag. Først en god omgang træning, så jeg kan få løsnet lidt op i kroppen, efter lørdagens halvmarathon. Lidt arbejde på hjemmekontoret, et smut forbi The Powder Room, til et meget tiltrængt lashlift, et møde og til sidst madklub og mandagsvin med mine veninder. Slet ikke dumt, faktisk.

Herinde er alt også som det plejer at være om mandagen og derfor skal I selvfølgelig have en god klassisk omgang webshop-favoritter. Jeg har været en tur ude på det store internet, som er propfyldt med fine forårssager. Og selvom de fleste af os nok lige bliver nødt til at finde vinterjakken frem i dag, så er jeg sikker på, at det kun er for en kort periode.

Faktisk er jeg ikke i tvivl om, at shorts-vejret venter lige om hjørnet og derfor har jeg også fundet plads til hele to af slagsen, i dagens udvalg. De er begge fra Mango (nummer 5 og nummer 12) og vil begge passe frygtelig godt ind i min samling. Eller ikke-eksisterende samling, for lige nu tror jeg faktisk at antallet af shorts i min garderobe, kan tælles på to fingre.

Jeg har også forelsket mig frygtelig meget i endnu en By Far-style og det er selvfølgelig de smukke brune sandaler (nummer 16). Rent praktisk tror jeg dog aldrig at vi ville blive et godt match og jeg har på fornemmelsen, at at hælen er lige til den høje side i forhold til hvad jeg er i træning til 😉

Kan I have en smuk dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #46