IT'S GONNA BE MAY

9 FINE OG BUDGETVENLIGE FORÅRSKJOLER

Reklamelinks: 1. H&M Trend 2. ASOS 3. Mango 4. ASOS 5. Gina Tricot 6. Mango 7. H&M 8. Gina Tricot 9. ASOS

Hola chicas og glædelig lillefredag 🖤

De sidste par dage har der ikke være så meget fart over feltet herinde. Indlæggene har været små og der har ikke været så mange af dem. Ganske enkelt handler det om, at jeg har brugt min tid på en masse ikke blog-relaterede-ting og det er bestemt ikke new normal, bare noget, som jeg har haft lyst til og brug for.

I dag starter vi også med et lille og simpelt indlæg – men bestemt ikke kedeligt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har nemlig været en lille tur ude på det store webshop-marked og fundet hele 9 flotte forårskjoler. Og de er selvfølgelig alle til at komme i nærheden af, rent økonomisk. At vejrudsigten for de kommende dage, ser ud til at blive alt andet end kjolevenlig behøver vi ikke lige at snakke om 😉

Den fineste blomstrede model fra ASOS (nummer 9) er uden tvivl min favorit. Den minder mig noget fra min barndom og på en kølig sommerdag vil den jo også være enormt fin over en t-shirt. Så er der også den smukke model fra Mango (nummer 6) jeg elsker udskæringen og farven og så kan man nok heller ikke løbe fra, at den ligner nogle af de flotte modeller fra Sleepers som også er i et lidt andet prisleje.

Læs også: 19 fine accessories til foråret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S GONNA BE MAY