10 TING JEG HAR OPTUR OVER FOR TIDEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Chimi Eyewear 3. H&M 4. Flattered  5. Mango 6. & Other Stories 7. Gestuz 8. Fendi 9. Veja 10. Bobbi Brown 11. Burberry 12. Gina Tricot 13. H&M 14. Iameleni 15. Marni 16. Bobbi Brown 17. & Other Stories

Ny mandag, ny ude og så selvfølgelig en helt ny omgang webshop-favoritter. Fyldt med fine og farveringe sommerting, som jeg hyggede mig med at strikke sammen i går. Som jeg også nævnte for et par dage siden, så er jeg i den lykkelige situation, at min sommergarderobe er godt fyldt. Især fordi jeg har fundet en håndfuld fine sager fra sidste år frem. Præcis derfor, har jeg ikke planer om den helt store shopping her i den kommende tid. Men derfor kan man jo godt kigge – og det har jeg bestemt også tænkt mig at gøre.

Sagen er nemlig den, at der er SÅ mange pæne ting derude lige for tiden. Især hvis man godt kan lide farver og fine kjoler. Når det kommer til sidstnævnte – altså kjoler – så går det virkelig godt henne hos & Other Stories. Kan vi f.eks lige tale om, hvor pæne nummer 6 og nummer 17 er?

Og hvis nu money ikke var et issue, så kunne min taskesamling også godt bruge den fine Fendi-sag (nummer 8) som vil fungere som den fineste sommertaske. At en manglende skulderstrop måske gør den knapt så praktisk, er en anden snak. Appropos Fendi, så gjorde jeg et virkelig godt fund på et loppmarked i går. Resultatet kan i nok stadig nå at se henne i min story. Og ellers kan I nok snart se det herinde.

Kan I have en smuk mandag 🖤

Læs også: 19 fine accessories til foråret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR OPTUR OVER FOR TIDEN