LIVET LIGE NU

19 FINE ACCESSORIES TIL FORÅRET

accessories

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ganni 3. Clinique 4. Flattered 5. Prada 6. Iameleni 7. Gina Tricot 8. Chimi Eyewear 9. Resumè 10. Resumè 11. Flattered 12. ATP Aterlier 13. Chimi Eyewear 14. H&M 15. Aesop 16. Hermine Hold 17. Jane Kønig 18. Flattered 19. Iameleni 

Hej kære jer 🖤

Først og fremmest vil jeg lige starte med at sige et kæmpe TAK TAK TAK for alt den positive feedback der er kommet på det indlæg, jeg udgav tidligere i dag. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg er flyvende på kærlighed. Kæft hvor er I søde altså. Da jeg udgav det, var jeg sikker på, at det var det største rod og at ingen helt ville forstå hvad jeg mente. Det var der heldigvis og det er simpelthen bare sådan en hjælp at at læse om jeres erfaringer og historier. Så tak for dem og tak for jer!!

Men nu skal det handle om noget helt andet. Nemlig Accessories. Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har samlet sådan en omgang til jer og det er jo helt oplagt, nu hvor vi befinder os midt i den skønneste sæson, hvor solbriller, nye sko, solhatte og alt det der er nødvendigt. Så here you go; 19 vidunderlige accessories, som jeg har samlet fra nogle af de bedste webshops.

Jeg bliver nødt til lige at fremhæve den smukke smukke badedragt fra Resumè (nummer 9). Jeg er mere eller mindre besat af det print og synes virkelig, at det er noget af det fineste. De opmærksomme af jer, har nok også bemærket, at jeg allerede er den lykkelige ejer af de matchende bukser.

Nu vil jeg lukke ned for i dag og hoppe i min nye blomstrede sommerkjole. Bloggers Delight har inviteret på drinks og snacks og jeg kunne næsten ikke komme i tanke om noget jeg heller vil, her på den fineste forårsaften, hvor mit humør er helt i top.

Kan I have en smuk aften derude 🖤

Læs også: 16 Flotte solbriller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET LIGE NU