10 TANKER FRA I DAG

16 FLOTTE SOLBRILLER

solbriller

Reklamelinks: 1. Chimi Eyewear 2. Le Specs 3. Gina Tricot 4. Gina Tricot 5. Chimi Eyewear 6. NA-KD 7. Le Specs 8. Chimi Eyewear 9. Ray-Ban 10. Chimi Eyewear 11. Triwa 12. Illesteva 13. Triwa 14. Gina Tricot 15. Le Specs 16. Triwa

Glædelig mandag på en tirsdag 🖤

Er I klar til at møde hverdagen igen? Det synes jeg faktisk at jeg er. Påskeferien har været ret vidunderlig og jeg er også enormt glad for, at jeg lige fik et par dage i København, hvor jeg både kunne nyde roen og stilheden på arbejdsfronten til at få klaret en masse praktiske ting. Jeg har kan godt fortælle jer, at jeg har sorteret til den helt store guldmedalje og har mere eller mindre fået sat hele min garderobe og soveværelse i system. Der findes næsten ikke noget mere tilfredsstillende.

Men nu skal det handle om noget andet, der også er rigtig skønt; Selvfølgelig alt det den solskin, som vi bliver beriget med lige for tiden. Hvis det har tænkt sig at fortsætte, så kræver det selvfølgelig, at man har solbrillesamlingen i orden – eller i hvert fald, at man har et enkelt par 😉 Selv er jeg ikke sådan en, der har en kæmpe samling og det bunder nok også i, at der er mange modeller der ikke klæder mig, fordi jeg har en irriterende smalt hoved.

De sidste par år har jeg nærmest kun brugt mine cat eye fra Le Specs og det har jeg bestemt også tænkt mig at blive ved med. Af og til supplerer jeg med den her model som er eller andet sted er så grim, at den er smart 😉 Ikke desto mindre har jeg været på en lille virtuel shoppetur, for at finde nogle af sæsonens pæneste modeller i tilfældet af, at nogen af jer kunne bruge lidt inspiration på den front!

Kan I have en smuk dag 🖤

Læs også: 16 fine forårssko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA I DAG