GLIMT FRA HVERDAGEN

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Gina Tricot 3. H&M 4. ASOS 5. & Other Stories 6. H&M 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. NA-KD

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Nyder i påskedagene? Det kan I dælme tro at jeg gør. Som sagt er jeg taget i sommerhus på Sydsjælland, sammen med hele min familie og i går kunne jeg også fejre min fødselsdag. Jeg kunne næsten ikke have bedt om bedre vejr og i det hele taget, havde jeg en helt vidunderlig dag. Masser af god mad, kolde drinks og hygge i solen. Jeg fik selvfølgelig også et par skønne gaver. Bl.a de flotte Mango-sko, som stod højt på min ønskeliste. Et par foldekasser mere til samlingen og en håndfuld andre skønne ting og sager.

Men nok om det for nu. Nu skal det handle lidt om det, som det altid handler om herinde om lørdagen. Traditionen tro, har jeg været et smut ude på nogle af mine favoritwebshops og samlet en håndfuld af de bedste budgetfund. Alt sammen til under 500 kr. selvfølgelig. Min personlige favorit er den smukke sommerkjole fra & Other Stories (nummer 8). Faktisk har jeg allerede klikket den hjem i den gule farve. Fordi prisen også er ret god, så har jeg lidt på fornemmelsen, at det godt kunne blive sådan en, der blev udsolgt på nul komma fem. Men det var bestemt ikke nemt at beslutte hvilken farve det skulle være.

Nu kalder familien og dagen påskefrokost, så jeg vil lukke ned for nu og ønske jer allesammen en vidunderlig forårsdag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN