PÅSKEPLANER OG MANDAGSSNAK

TIRSDAGSTIP 25% RABAT PÅ GANNI, LOVECHILD, HEARTMADE OG LALA BERLIN

rabat på ganni

1. Ganni 2. Ganni 3. Lala Berlin 4. Lovechild 5. Ganni 6. Heartmade 7. Ganni 8. Ganni 9. Lala Berlin 10. Skall Studio 11. Ganni 12. Heartmade

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har delt et godt og klassisk tirsdagstip herinde. Men i dag tjekker jeg altså ind med et rigtigt lækkert et af slagsen. Endnu engang har jeg nemlig teamet up med My Lèontine, som er en af de bedste danske webshops, hvis I spørger mig og som både forhandler Ganni, Heartmade, Lala Berlin og meget mere. Så hvis I har udset jer noget derhenne, så er det altså nu, at I skal slå til.

KODEN “MIE25” GIVER 25% PÅ HELE WEBSHOPPEN

 

Dog med undtagelse af mærker “sleepers” og i forvejen nedsatte varer.

Men fristelser er der nok af. Selv kunne jeg ikke modstå og nu er den seje denimjakke fra Ganni på vej i min retning. Jeg har luret på den i lang lang tid, så noget siger mig, at det var et kald. Koden gælder helt indtil mandag i næste uge, så der er også tid til at tænke lidt 🖤

Læs også: Rabatkode til Desenio og besøg i min stue

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEPLANER OG MANDAGSSNAK