TING JEG GERNE VIL FORBEDRE VED MIN TRÆNING OG ET HURTIGT SÆT FRA REEKBOK

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Mango 2. Le Specs 3. Bobbi Brown 4. & Other Stories 5. By Far 6. Flattered 7. H&M 8. H&M 9. & Other Stories 10. Custommade 11. Flattered 12. Gucci 13. Jane Kønig 14. Baum und Pferdgarten 15.  Gina Tricot

Go mandag morgen, kære jer 🖤

Jeg har netop placeret mig foran computeren med en stor kop kaffe og en omgang morgenmad. Min dag startede for et par timer siden, hvor jeg var ude og løbe en lang tur i byens gader. Det føltes næsten som om, at jeg var den eneste levende sjæl og sådan plejer det altså ikke at se ud, sådan en helt almindelig mandag morgen. Men så slog det mig, at langt de fleste nok holder påskeferie! Den slags glemmer man hurtigt alt om, når man ikke har et “rigtigt” arbejde eller børn der går i skole eller institution 😂Min dag bliver helt almindelig. Jeg starter med et møde på Sliders, derefter et par pressedage og til sidst lidt arbejde på hjemmekontoret. Hvad med jer? Er I mon så heldige at have fri?

Men nu var det jo slet ikke mandag og hverdag, som det skulle handle om. Lad os heller snakke lidt om den samling af webshop-favoritter, som jeg har samlet til i dag. Den er selvfølgelig fyldt med blomster, friske farver og masser af forårsstemning. Man kan vel også sige, at det er en skøn lille påskesamling og den kuffert, som jeg snart skal pakke til min lille påskeferie, må meget gerne have samme tema. Jeg er i øvrigt en af dem, som er svært glad for den lysegule farver og det siger næsten sig selv, at jeg har set mig lun på den fine skjorte/korte kjole fra Gina Tricot (nummer 15).

Til sidst bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve den flotte taske fra By Far (nummer 5). Det er den samme model, som jeg allerede har i den brune farve og som jeg er  helt enormt glad for. Alt hvad By Far laver er simpelthen så pænt og jeg er så småt begyndt at spare op til et par af deres fine sko.

Kan I have en smuk dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG GERNE VIL FORBEDRE VED MIN TRÆNING OG ET HURTIGT SÆT FRA REEKBOK