RABATKODE TIL DESENIO OG BESØG I MIN STUE

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M Conscious 2. & Other Stories 3. Mango 4. Gina Tricot 5. H&M 6. ASOS 7. Gina Tricot 8. H&M Conscious 9. Gina Tricot

GLÆDELIG LØRDAG 🖤

Jeg håber at I er vågnet friske og udhvilede! Nogen af jer er sikkert også ramt af tømmermænd og nogen af jer har sikkert, ligesom undertegnede, sat jer til rette med en kop kaffe, lidt morgenmad og Mads og Monopolet i radioen. Lørdag morgen er altså noget nær mit yndlings-tidspunkt på hele ugen.

Om I er ramt, friske, triste eller glade, så skal I naturligvis ikke snydes for en god klassisk omgang budgetfund. Som altid har jeg været en lille tur ude på nogle af mine favorit-shops, hvor jeg har samlet en håndfuld af de pæneste og budgetvenlige ting. De koster aller under 500 kr. og så har jeg selvfølgelig også sørget for, at der er et gennemgående forårstema.

Jeg har også inkluderet to styles fra H&M’s nye Conscious-collection, som udkom i fredags (nummer 1 og nummer 8). I det hele taget en vanvittig pæn kollektion og at den så også har værdierne i orden, gør den ikke mindre skøn. Jeg kan se, at flere af størrelserne allerede er ved at være udsolgt, så jeg tror at man skal være hurtig, hvis man skal nå have have fingrene i sine favoritter.

Kan I have en vidunderlig dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL DESENIO OG BESØG I MIN STUE