FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Gina Tricot 3. H&M 4. Gina Tricot 5. H&M 6. Gina Tricot 7. Mango 8. Monki 9. Mango

Go lørdag morgen 🖤

Er der mon andre end mig, der netop har sat sig til rette med en kop kaffe, lidt morgenmad og Mads og Monoploet på højtalerne? Jeg ELSKER den slags lørdage og efter flere uger på farten, føles det altså ekstra godt at have sådan en helt rolig morgen og et par helt rolige weekend-dage forude!

Lørdag betyder selvfølgelig også, at den skal stå på en god klassisk omgang budgetfavoritter herinde. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting til under 500 kr. En god håndfuld blandede forårssager, hvor det gennemgående tema tydeligvis er lette materialer og lyse farve. To ting, som jeg er mere eller mindre besatte af lige for tiden. Jeg glæder mig SÅ meget til at forårstemperaturerne bliver så stabile, at en lidt lettere påklædning bliver en hverdagsting. De seneste dage på Malta mindede mig om, hvor meget nemmere (og sjovere) det er at klæde sig på, når man ikke kun skal tænke på at holde varmen.

Hvis jeg skal vælge en favorit i dagens udvalg, så skulle det nok være den stribede blazer fra Gina Tricot (nummer 6). Den kunne snildt udgøre den perfekte sommerjakke og hvis man vil gå all in på den afslappede sommerhus-stil så kan den jo snildt matches med de fine shorts i samme materiale!

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS