OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Mango 3. Flattered 4. Gina Tricot 5. Stine Goya 6. & Other Stories 7. Mango 8. Gina Tricot 9. & Other Stories 10. H&M Trend 11. & Other Stories 12. Stine Goya 13. Flattered 14. Jane Kønig 15. Mango 16. Gina Tricot 17. H&M 18. Marni

Glædelig mandag, kære jer 🖤

I skrivende stund skulle jeg gerne sidde på et fly mod Danmark og hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg snildt have brugt et par dage mere i Singapore. Men alt det kan vi snakke om på et andet tidspunkt. Nu skal det nemlig handle om denne uges webshop-favoritter, som jeg lige nåede at strikke sammen inden afgang. En god omgang godt og blandet, kan man vist kalde det og selvfølgelig med et lille strejf af forår.

Efter en uge i troperne, har jeg selvfølgelig farver og fine print på hjernen og det er vist også smittet lidt af på dagens udvalg. De lange kjoler bliver jeg heller aldrig træt af og jeg er lykkelig over, at vi går en sæson i møde, hvor det netop er den slags, man skal klæde sig i. Kan vi f. eks lige snakke om, hvor den den prikkede model fra & Other Stories (nummer 1) er? For slet ikke at tale om Stine Goya-versionen (nummer 12). Det er selvfølgelig også et lidt andet budget, vi er ude i, men hvis man er så heldig at have et sommerbryllup i kalenderen, så vil den udgøre den perfekte uniform. Det er lige før den også kunne fungere, hvis man selv var den heldige brud 😉

Og lige på falderebet, så bliver jeg nødt til også at fremhæve bukserne fra Gina Tricot (nummer 16). Den opmærksomme læser har måske bemærket, at jeg selv et den lykkelige ejer af et par. De er uden tvivl nogle af mine favoritter og jeg elsker kombinationen af, at de både er pæne og behagelige på samme tid. Så hvis I står og mangler bukser, der ikke er alt for kedelige, så har I et godt bud her.

Kan I have en skøn dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED