EN BLOMSTRET ENVII KJOLE, ET SMUKT EVENT OG EN DÅRLIG START PÅ DAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Anine Bing 3. Mango 4. Gina Tricot 5. Arket 6. Mango 7. Jane Kønig 8. Gina Tricot 9. Flattered 10. Stine Goya 11. Stine Goya 12. NA-KD 13. Mango 14. & Other Stories 15. Mango 16. A.P.C 17. Arket

Go’ mandag morgen derude 🖤

Selvom jeg er rejst til den anden ende af verden, så skal I da ikke snydes for en god klassisk omgang webshop-favoritter. Og da slet ikke nu, hvor vi har taget hul på en helt ny sæson og de forskellige butikker er propfyldt med de fineste forårsfristelser. At vi så bare lige mangler at vejret samarbejder, er en anden snak. Men det skal jo nok komme. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

I dag har jeg fundet intet mindre end 17 fine ting og sager og frem og flere af dem, måtte meget gerne lande hjemme i min garderobe. F. eks har jeg kastet en del kærlighed på den sorte trenchcoat fra Arket (nummer 1). Som udgangpunkt forsøger jeg jo at undgå sort tøj, men så sker der engang imellem det, at der dukker noget op, der er så pænt, at jeg bliver nødt til at lægge det princip på hylden. Den er simpelthen så fin i sin form og det pæne spænde i bæltet er prikken over i’et.

Og lad os lige blive lidt i jakke-kategorien, for den blå-ternede blazer fra Gina Tricot (nummer 8) er virkelig også noget af det fineste. Blazere har egentlig aldrig helt været min ting og jeg har ofte haft svært ved at style dem. Det er som om, at de altså har fået mig til at føle mig liiiidt for meget som en business-kvinde. Ikke at det er en dårlig ting, men I ved hvad jeg mener. Men nu har jeg så småt knækket koden og jeg synes faktisk at de fungerer rigtig godt sammen med en printet t-shirt og et par boyfriend-jeans.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BLOMSTRET ENVII KJOLE, ET SMUKT EVENT OG EN DÅRLIG START PÅ DAGEN